Actueel

Workshop voor teams

januari 2016

Een schrijfworkshop met collega’s

De workshop Schrijven over je kindertijd zorgt voor plezier en herkenning. Op een speelse manier ontdek je kleine persoonlijke stukjes uit elkaars verleden. Je zult verbaasd zijn over de verschillen tussen elkaars kindertijd, maar ook over de raakvlakken die je onverwacht blijkt te hebben.

In de schrijfworkshop van één dagdeel duiken jullie terug in je jeugdjaren. Geen therapeutische sessie, maar een leuke, verbindende bijeenkomst. Schrijfervaring of ‘correct’ schrijven is onbelangrijk, het gaat om het plezier.

Een originele gezamenlijke activiteit voor een team, vriendengroep, netwerk- of serviceclub.

Verras je vrienden of collega’s, vraag een workshop aan! De basis van de workshop staat vast, de uitwerking is altijd in overleg en op maat. Op locatie incl. catering kan worden geregeld.
Mail Marleen via info@lekkerleesbaar.nl of bel 06 55 944 655.

 

Goeie start na de vakantie

Een schrijfworkshop met collega's

Geplaatst op: augustus 2015

De workshop Schrijven over je kindertijd zorgt voor plezier en herkenning. Op een speelse manier ontdek je kleine persoonlijke stukjes uit elkaars verleden. Je zult verbaasd zijn over de verschillen tussen elkaars kindertijd, maar ook over de raakvlakken die je onverwacht blijkt te hebben. In de schrijfworkshop van één dagdeel duiken jullie terug in je jeugdjaren. Geen therapeutische…
Bekijk bericht